ATENTIE! Incepand cu 15 Noiembrie 2013 magazinul nostru este inchis si nu poate prelua comenzi.
Va multumim pentru intelegere.

Categorii / Materiale Pictura

Share

Materiale si Ustensile Pictura

Seturi Pictura si Desen
Alege acum din seturile si casetele Maimeri de pictura in ulei, acrilic, tempera, gouache sau pastel. Cadouri deosebite, originale, potrivite pentru pasionatii de pictura si desen sau de arte in general.
Culori
Culori pentru pictura ulei, acrilic, acuarele, gouache, pasteluri, pigmenti puri, pulbere metalica, restaurare, tempera, ceramica, sticla, stofa.
Pensule
Pensule pentru pictura in acuarela, gouache, ulei, acrilic, tempera. Pensule pentru pictura pe sticla, ceramica, stofa. Penusle din par de porc, par de veverita, par de zibelina, par sintetic. Winsor & Newton, Kolinsky, Maimeri, Dynasty, .
Auxiliare Pictura si Restaurare
Solventi, lacuri, uleiuri si medii pentru pictura. Materiale auxiliare pentru pictura in ulei, pictura in culori acrilice, in acuarela, gouache sau tempera.
Suporturi/Panza Pictura
Panze pe sasiu sau placaje panzate. Perfect plate, rezistente la indoire, perfecte pentru picturile in ulei sau in culori acrilice. Acoperite cu panza din bumbac, in sau amestec. Role de panza tratata mecanic si gletuita.
Sevalete
Sevalet de masa, sevalet de podea, sevalete pentru studio, sevalete portabile sau sevalete expozitie. Sevalete profesionale Mabef, construite din lemn de fag uleiat. Casete sevalet portabile.
Accesorii Pictura
Cutite pentru pictura, palete de culoare, godete, ebosoare, degrosoare, manechine, etc.
Carti si Manuale
Manuale si albume cu descrieri ale tehnicilor de desen si decorare. Afla totul despre pictura pe sticla, pictura pe stofa, pictura ceramica, mozaic, decupaj, gravura, imitatii, etc.