ATENTIE! Incepand cu 15 Noiembrie 2013 magazinul nostru este inchis si nu poate prelua comenzi.
Va multumim pentru intelegere.

Categorii / Materiale Pictura / Culori

Share

Culori pentru Pictura

Culori Ulei
Alege calitatea naturala a culorilor in ulei Maimeri Classico, Artisti, Puro, Acqua sau Lukas Studio ori Winsor Winton. Culori de ulei pe baza de pigmenti consistenti, cu o stralucire de exceptie si rezistenta mare la lumina.
Culori Acrilice
Culori acrilice fine si extrafine. Culorile acrilice Maimeri Brera: varful de gama al culorilor acrilice. Culorile acrilice Maimeri Polycolor: pigmentii cu mare concentratie ce ofera o acoperire excelenta. Culorile acrilice Maimeri Acrilico: au o consistenta cremoasa ce poate fi usor aplicata cu pensula.
Culori Acuarele
Acuarelele Maimeri Venezia - materia prima a artistului in acuarela. Culori mai putin toxice, fara cobalt si cadmiu, cu continut redus de crom, atent calibrate pentru a obtine o paleta armonioasa care sa poata reproduce atmosfera orasului al carui nume il poarta.
Culori Tempera
Culorile Maimeri Tempera Fine sunt bine pozitionate in spectru, pentru a permite crearea oricarei combinatii coloristice. Tempera Fine - o gama simpla, convenabila, versatila.
Culori Gouache
Perfecte pentru a le folosi pe orice suprafete de desen: panze si cartoane preparate, suprafete poroase sau hartie. Solubile in apa, culorile Maimeri Gouache ofera acoperire totala, stralucitoare, pentru toate nuantele.
Culori Pastel
Excelente pentru scketch-uri si layout-uri, pastelurile fine de ulei Maimeri Classico ofera tonuri adanci si stralucire, comparabile cu vopselele in ulei de calitate superioara.
Culori Metalice
Patine metalice. Bronzuri Metalice. Pulberi metalice solubile in apa. Pot fi folosite individual ori amestecate cu tempera sau acuarela pentru a obtine o varietate nelimitata de nuante. Folosite si in restaurare.
Patine Metalice
O linie revolutionara de produse ce poate produce o imitatie perfecta a patinei de imbatranire sau alterare si oxidare a suprafetelor, prin procese chimice naturale.
Culori Modelism
Culori pentru modelism. Maimeri Idea Rainbow.
Culori Ceramica
Culori pictura ceramica la rece si la cald (temperaturi de ardere mici).
Culori Sticla
Culori ce poti fi amestecate liber pentru obtinerea oricaror nuante. Culori in relief.
Glitter
Particule stralucitoare de polistiren. Se amesteca cu mediu (lac) si se aplica cu pensula pe obiectul de decorat.
Culori Stofa - Tesaturi
Culori pentru pictura pe orice tip de tesaturi sau stofa.
Culori Decoratii
Culori acrilice pentru decoratii si graffiti spray aerosol, culori acrilice pentru decoratii la tub.
Culori Restaurare
Culori din rasini cetonice si culori din pigmenti puri, autentici, amestecati cu rasina de vernis si solventi. Reteta Maimeri pentru cea mai mare versatilitate si rezistenta la restaurare.
Culori Pigmenti Puri
Pigmentii puri si extrem de fini sunt punctul de plecare pentru orice pasta speciala, pentru orice culoare. In arta, decoratie sau restaurare.