ATENTIE! Incepand cu 15 Noiembrie 2013 magazinul nostru este inchis si nu poate prelua comenzi.
Va multumim pentru intelegere.

Categorii / Hobby si Decoratii

Share

Hobby si Decoratii

Decoupage
Decoupage provine din Franta si se traduce prin tehnica de a decupa imagini ce vin mai apoi lipite de diferite tipuri de suprafete pentru a le conferi o noua infatisare. Hartia speciala pentru decoupage este fina si subtire, putand fi lipita si vernisata doar cu produse specifice acestei game.
Embossing
Materiale pentru tehnica embossing pentru hartie, textile sau orice alt tip de suprafata aderenta si bine curatata. Pentru tehnica embossing este nevoie de pasta expandabila, adeziv, sabloane, pistol cu aer cald si multa imaginatie! Prin tehnica embossing se pot personaliza obiecte de decor, felicitari sau scrapbooking.
Sabloane
Sabloane pentru decoratii, confectionate din silicon sau plastic flexibil si rezistent la multiple utilizari. Se folosesc atat pe suprafete plane cat si pe suprafete rotunjite, fiind perfect flexibile. Se recomanda curatarea sabloanelor dupa utilizare cu apa si sapun. Sabloanele sunt ideale pentru obtinerea de motive decorative uniforme, mai mult sau mai putin complexe.
Medii Decorative
Mediile decorative sunt paste acrilice multi-suport, cu diferite efecte stilistice: metalic, ceramica, iarba, nisip, granit etc. Se aplica cu ajutorul cutitului de paleta datorita consistentei vascoase. Se pot folosi de asemenea sabloane pentru a obtine motive decorative uniforme. In masa mediilor decorative se pot incorpora diverse obiecte precum perle, frunze, funie, pene etc.
Obiecte Pentru Decor
Obiecte decorative confectionate manual din papier mache (pasta de hartie). Sunt destul de rigide pentru a nu se sparge cu usor, dar in acelasi timp au o greutate mica, avand multiple intrebuintari. Se pot decora folosind medii dcorative, culori acrilice sau hartie decoupage. In functie de mediul de lucru, suprafata obiectelor se recomanda a fi grunduita pentru a nu fi prea absorbanta.
Confectie Bijuterii si Margele
Confectie bijuterii si margele. Matrite pentru margele. Pasta pentru margele. Accesorii pentru fabricarea margelelor.
Lumanari Decorative
Geluri, parafine, stearina, coloranti, parfumuri, matrite, utilaje pentru turnarea si prelucrarea lumanarilor decorative.
Tatuaje si Pictura pe Fata si Corp
Culori pentru pictura pe fata si pe corp si tatuaje. Produsele, indiferent de textura si modalitate de aplicare, sunt hipoalergenice, fiind testate in laboratoare speciale pe pielea sensibila. Culorile pentru pictura pe fata si corp se aplica usor, cu ajutorul unui burete sau pensula si se indeparteaza cu apa calda si sapun. Non-toxice!
Decoratii Sticla
Materiale pentru tehnica decorarii sticlei: culori pentru sticla cu uscare la rece, banda de plumb de grosimi diferite, culoare contur ce imita plumbul si pasta coroziva pentru gravarea suprafetei sticlei. Produsele sunt destinate uzului profesional, fiind rezistente la factorii de mediu.
Decoratii Textile
Fie ca este vorba de bumbac, in, lana sau poliester - materialele textile pot capata un strop de personalitate prin decorarea lor. Culorile pentru textile se fixeaza la cald, devenind rezistente la spalare.
Decoratii Aspect Metalic
Culorile metalice pentru decoratiuni contin pulbere mica, ce reflecta lumina si creaza un efect puternic de stralucire. Se aplica direct din tub, prin cu ajutorul unei pensule, burete sau cutit de paleta - in functie de consistenta si decorul dorit.
Auritura
Foite si role de aur, argint, cupru, pure si imitatii. Bronzuri si pulberi metalice. Lacuri, patine, baze si medii, cleiuri, lianti, adezivi. Foite lichide. Seturi auritura. Unelte si pensule auritura.
Mozaic
Mozaic ceramic, mozaic din sticla, mozaic din sticla cu aventurin, mozaic din sticla aurita.
Ceramica
Materiale si ustensile pentru prelucrare ceramica, pulberi ceramice si ceramita. Matrite pentru turnat ceramita. Culori pentru pictura pe ceramica la rece si la cald.
Modelaj
Materie prima pentru modelaj si sculptura: plastilina, lut, barbotina, portelan si pasta polimer. Ustensile, matrite  si auxiliare pentru finisarea obiectelor modelate.
Roata Olarului
Roata olarului - roti pentru olarit, electrice si manuale.
Aerografie
Aerografie. Aerograf Paasche. Paasche VL, Millennium. Set-uri aerograf.