ATENTIE! Incepand cu 15 Noiembrie 2013 magazinul nostru este inchis si nu poate prelua comenzi.
Va multumim pentru intelegere.

Termeni si Conditii de Functionare a www.GaleriArt.ro

· Proprietate, Administrare, Contact
· Termeni si Conditii Generale
· Preluarea si Procesarea Comenzilor
· Obligatiile Partilor
· Drepturi de Copyright
· Sugestii si Comentarii
· Afisarea Produselor. Limba. Informatii despre Stoc
· Corectarea Erorilor si a Inexactitatilor
· Limitari ale responsabilitatii


Daca doriti sa cunoasteti felul in care GaleriArt.ro colecteaza si foloseste informatiile personale, va rugam sa vizitati aceasta sectiune:

· Confidentialitatea informatiilor

 

Proprietate, Administrare, Contact 

Web site-ul www.GaleriArt.ro este detinut si administrat de:

GALERIART WEB SRL
J13/2066/2011
RO 29081070

Adresa Postala
GALERIART WEB SRL
Bd. Ferdinand 95A
K1B  AP69
900709 Constanta
Romania

Contact
Tel/Fax: +40.728.350.373

SUS

 

Termeni si Conditii Generale 

Acest document face referire la website-ul www.GaleriArt.ro (GaleriArt.ro) si la proprietarul si operatorul sau, GALERIART WEB SRL (GaleriArt). Folosirea web site-ului www.galeriart.ro constituie acceptul implicit pentru folosirea Termenilor si Conditiilor specificate in acest document. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile specificate in acest document, va rugam sa nu folositi web site-ul www.galeriart.ro. GaleriArt Web SRL poate fi definita si ca Galeriart.

GaleriArt WEB SRL isi rezerva dreptul de a actualiza si de a modifica Termenii si Conditiile fara notificare prealabila. Folosirea site-ului www.galeriart.ro ulterioara actualizarilor sau modificarilor, constituie acordul Dvs. implicit de a va supune Termenilor si Conditiilor. Pentru acest motiv, va incurajam sa cititi Termenii si Conditiile de fiecare data cand folositi acest web site.

 

Preluarea si Procesarea Comenzilor

Magazinul online GaleriArt.ro functioneaza in program 24/7/365 cu exceptia perioadelor de mentenanta tehnica sau a intreruperilor cauzate de defectiuni tehnice. Comenzile pot fi facute in orice moment al zilei, insa ele vor fi procesate in ordinea sosirii, conform programului de operare de mai jos:

  • Luni - Vineri, de la  09.00 la 18.00
  • Sambata, de la 10.00 la 14.00

Comenzile sosite dupa ora 18.00  in cursul saptamanii, sunt procesate a doua zi. Comenzile sosite sambata, dupa ora 14.00, ori duminica, vor fi procesate incepand cu ziua de luni, de la ora 09.00.

Produsele aferente comenzilor sosite in week-end nu vor putea fi expediate mai devreme de prima zi a saptamanii urmatoare.

Cel mai adesea, clientii vor primi un telefon pentru confirmarea comenzii, ulterior aceasta fiind data la procesare. La schimbarea/actualizarea starii comenzilor, clientii vor primi un e-mail de confirmare ce va indica data si ora la care a fost actualizata comanda, precum si informatii referitoare la specificul comenzii. Starea comenzilor poate fi vizualizata in orice moment, prin accesarea Contului Personal.

Pentru alte informatii referitoare la functionarea GaleriArt.ro, va rugam sa accesati si link-urile de mai jos:

· Shopping Cart
· Garantii generale
· Returnare produse
· Transport si livrare
· Metode de plata
· Taxe / Alte costuri
· Discount si Promotii

 

Obligatiile Partilor

Incheierea si lansarea comenzii reprezinta obligatie contractuala atat pentru GaleriArt.ro cat si pentru Cumparator, in conformitate cu Legea 365 din 7 iunie 2002 privind Comertul Electronic.

Informatiile personale si continutul cosului de cumparaturi poate fi modificat dupa dorinta, inainte de lansarea comenzii, din Contul Personal. Pentru incheierea comenzii si lansarea acesteia, trebuie parcursi urmatorii pasi:

  1. Inregistrarea clientului si crearea Contului Personal,
  2. Alegerea metodei de plata, 
  3. Alegerea metodei de transport,
  4. Verificarea informatiilor,
  5. Lansarea comenzii,
  6. Plata (daca metoda de plata aleasa a fost prin Card).

Odata lansata comanda, aceasta va fi stocata pe serverele GaleriArt.ro. Comanda poate fi accesata in orice moment, din Contul Personal al cumparatorului.

GaleriArt.ro permite corectarea, completarea sau stergerea comenzii, atata vreme cat comanda are starea Primita sau In Procesare, si numai daca cumparatorul ne contacteaza pentru a solicita acest lucru.

Comenzile pot fi lansate folosind interfata in Limba Romana sau Limba Engleza (daca aceasta optiune este disponibila la lansarea comenzii).

Imediat dupa lansarea comenzii, cumparatorul va fi instiintat automat prin e-mail despre primirea acesteia de catre GaleriArt.ro. In plus, la fiecare schimbare a starii comenzii, cumparatorul va fi instiintat automat prin e-mail. In contul personal al acestuia vor fi evidentiate data si ora la care a aparut o schimbare in starea comenzii.

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii produselor de catre cumparator.

Daca la primirea produselor cumparatorul constata defecte sau disfunctionalitati, acesta poate trimite la garantie produsele cumparate.

In cazul in care cumparatorul doreste renuntarea unilaterala a contractului de cumparare in termenul legal, acesta trebuie sa stie ca inainte de a returna definitiv produsul cumparat, il poate inlocui cu unul similar ca functionalitati si pret.

Pentru mai multe informatii referitoare la modul de functionare al serviciilor GaleriArt.ro, va rugam sa consultati sectiunile: Legal (Termeni si Conditii), Confidentialitate, Returnare produse.

 

Drepturi de Copyright

Tot continutul informational, asa cum poate fi vazut sau auzit pe site-ul www.galeriart.ro inclusiv spre exemplu, layout-ul grafic, imaginile, ilustratiile, grafica, clipurile audio sau video, textul, sunt subiecte ale marcilor de comert, marcilor de servicii, drepturilor de copyright si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau sunt subiecte ale licentelor detinute de GaleriArt WEB SRL sau de afiliatii sai sau de alte terte parti ce au licentiat materialele lor catre GaleriArt WEB SRL. Intreg continutul web site-ului www.galeriart.ro ca opera colectiva, este detinut de GaleriArt WEB SRL si se supune legilor drepturilor de autor din Romania. GaleriArt WEB SRL detine dreptul de copyright pentru coordonarea, selectia, aranjarea si actualizarea intregului continut al www.galeriart.ro.

Intregul continut al www.galeriart.ro si al web site-ului ca intreg, este destinat folosirii personale, ne-comerciale de catre utilizatorii acestui site. Puteti descarca, tipari sau stoca portiuni ale continutului, (1) permitandu-va folosirea doar de copii ale continutului pentru uzul personal, ne-comercial (2) fiindu-va interzisa copierea sau publicarea continutului in alte retele computerizate sau distributia in alte media, si (3) fara a avea dreptul de a modifica sau altera continutul in orice fel, sterge sau schimba specificatiile de copyright sau de marci de comert.

Nici un drept nu va fi transferat catre Dvs. prin descarcare (download) a materialelor, ca rezultat al unui astfel de descarcari/transferari de fisiere. GaleriArt WEB SRL isi rezerva dreptul complet al proprietatii intelectuale pentru orice parte a continutului astfel transferat.

Afara de drepturile de mai sus, nu puteti copia, descarca, reproduce, modifica, distribui, transmite, transfera sau crea lucrari derivative din continutul GaleriArt WEB fara a obtine permisiune scrisa din partea GaleriArt WEB SRL.

 

Sugestii si Comentarii

Sugestiile si comentariile Dvs. referitoare la site-ul www.galeriart.ro sunt binevenite. Dincolo de acest lucru, orice comentarii, sugestii, raspunsuri, note, mesaje, idei sau alte comunicari (denumite in mod colectiv Comentarii) trimise catre GaleriArt WEB sunt si raman proprietatea exclusiva a GaleriArt WEB SRL.

Prin trimiterea acestor comentarii, GaleriArt WEB SRL este indreptatita sa foloseasca, sa reproduca, sa argumenteze, sa publice sau sa distribuie orice material trimis, pentru orice motiv, in orice scop, fara restrictie, fara a datora nici un fel de compensare, materiala sau de alta natura. Pentru acest motiv, va sugeram sa nu trimiteti cometarii sau informatii confidentiale sau materiale creative originale, idei de produse, coduri de computer (software) sau alte creatii originale. Cu toate acestea, GaleriArt WEB SRL respecta dreptul de autor al materialelor si informatiilor primite.

 

Afisarea Produselor. Limba. Informatii despre Stoc 

Toate imaginile publicate in www.galeriart.ro ce infatiseaza produse sunt procesate pentru a fi afisate in mod cat mai corect. Deoarece, uneori, culorile afisate pe monitor depind de calitatea acestuia, noi nu putem garanta ca monitorul Dvs. poate afisa culorile in mod exact, pentru a reflecta produsul exact asa cum este.

Desi GaleriArt WEB face eforturi constante pentru a oferi continutul in cel putin doua limbi (Romana si Engleza), informatiile despre produse vor fi afisate in principal in Limba Romana. Anumite informatii despre produse pot fi afisate si in Limba Engleza, acolo unde exista traduceri. De asemenea, navigatia website-ului este oferita in Limba Romana si Limba Engleza, cu mici exceptii.

Datorita numarului foarte mare de produse, este posibil ca uneori actualizarea stocului pentru unele produse sau pentru optiuni ale acestora, sa se faca cu intarziere. Cel mai adesea clientii vor fi contactati telefonic sau prin email pentru a le fi anuntata lipsa momentana a unui produs si prezentarea variantelor de rezolvare a situatiei: inlocuire produs (in conditii avantajoase pentru client, prin posibilitatea reducerilor de pret) sau asteptarea produsului ce lipseste, pentru o livrare ulterioara.

Pentru unele produse, livrarea poate fi intarziata cu un termen specificat in pagina de detalii a produsului, in functie de disponibilitatea acelui produs sau de perioada necesara pentru a pregati o optiune a acelui produs (ex. atunci cand are loc inramarea unui tablou, este nevoie de un timp suplimentar pentru pregatire).

 

Corectarea Erorilor si a Inexactitatilor

Informatiile din web site-ul www.galeriart.ro pot contine erori de dactilografiere sau inexactitati sau ar putea contine informatii incomplete ori neactualizate in timp real. In consecinta, ne rezervam dreptul de a corecta orice eroare, inexactitate sau omisiune si de a schimba sau actualiza informatia in orice moment, fara notificare prealabila (inclusiv dupa lansarea comenzii Dvs.). Va rugam sa notati ca aceste erori, inexactitati sau omisiuni pot fi in legatura cu descrierea produsului, pretul sau disponibilitatea (stocuri). Ne cerem scuze pentru orice inconvenienta cauzata de aceste evenimente.

SUS 

 

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII 

WEB SITE-UL WWW.GALERIART.RO ESTE OPERAT SI ADMINISTRAT DE  GALERIART WEB SRL IN MOD " ASA CUM ESTE" SI " ASA CUM ESTE DISPONIBIL" FARA REPREZENTARI SAU GARANTII DE ORICE FEL, INCLUSIV CELE LEGATE DE OBLIGATIVITATEA FOLOSIRII NUMELUI SAU DE CONTINUAREA ACESTUI SERVICIU PE O PERIOADA NELIMITATA.

GaleriArt WEB NU ISI ASUMA RESPONSABILITATI SI NU OFERA GARANTII IMPLICITE PENTRU PRODUSELE OFERITE IN ACEST SITE. ACEASTA NEASUMARE NU SE APLICA GARANTIILOR EXPLICITE DATE DE CATRE FABRICANTI, PRODUSELOR OFERITE IN ACEST SITE.

GaleriArt WEB NU REPREZINTA SI NU GARANTEAZA CA INFORMATIILE PREZENTE IN WEB SITE SUNT EXACTE, COMPLETE, FOLOSITOARE SAU ACTUALE. GaleriArt WEB NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU ACURATETEA SI SUFICIENTA DESCRIERII FIECARUI PRODUS, TOATE DESCRIERILE PRODUSELOR GASINDU-SI ORIGINEA IN SPECIFICATIILE FABRICANTULUI FIECARUI PRODUS IN PARTE. DE ASEMENEA, NU GARANTEAZA CA WEB SITE-UL WWW.GALERIART.RO VA FUNCTIONA FARA INTRERUPERI SAU FARA ERORI.

GaleriArt WEB NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA SAU REPREZENTAREA PENTRU OPTIUNI SAU ALTE SERVICII SAU DATE PE CARE LE PUTETI ACCESA, DESCARCA SAU FOLOSI CA REZULTAT AL FOLOSIRII INFORMATIILOR CONTINUTE IN ACEST WEB SITE SAU PENTRU ORICE ALT WEB SITE PE CARE IL PUTETI ACCESA PRIN GaleriArt WEB. LEGATURILE (LINK-URILE) CATRE ALTE WEB SITE-URI SUNT OFERITE DOAR PENTRU CONVENIENTA. DVS. TREBUIE SA LUATI SINGURI DECIZIILE IN LEGATURA CU INTERACTIUNEA SAU COMUNICAREA CU ALTE WEB SITE-URI.

GaleriArt WEB SRL NU ISI ASUMA RISCURI SAU RESPONSABILITATI DE NICI UN FEL REFERITOARE LA FOLOSIREA PRODUSELOR OFERITE PRIN WWW.GALERIART.RO.

SUB NICI O FORMA, GaleriArt WEB SRL SAU ANGAJATII SAI, DIRECTORI, ACTIONARI, AGENTI, VANZATORI SAU FURNIZORI, NU VOR FI RASPUNZATORI PENTRU PIERDERI DIRECTE SAU INDIRECTE SAU DEFECTE SURVENITE PRIN FOLOSIREA SAU NE-FOLOSIREA WEB SITE-ULUI GaleriArt WEB. ACEASTA LIMITARE ESTE VALABILA PENTRU ORICE FEL DE PIERDERI SAU DEFECTE DE ORICE FEL (GENERALE, SPECIALE, CIRCUMSTANTIALE, INCIDENTALE, EXEMPLARE SAU ALTELE, INCLUSIV PIERDERI DE DATE, VENITURI SAU PROFITURI).

DACA NU SUNTETI PE DEPLIN SATISFACUTI DE GaleriArt WEB SRL SAU DE PARTI ALE CONTINUTULUI ACESTUI WEB SITE, SAU DE TERMENII SI CONDITIILE GaleriArt WEB, SINGURUL MOD IN CARE PUTETI REPARA ACEST LUCRU, ESTE SA INCETATI A MAI FOLOSI WEB SITE-UL WWW.GALERIART.RO. PRIN FOLOSIREA WEB SITE-ULUI WWW.GALERIART.RO SUNTETI DE ACORD CA O FACETI PE PROPRIUL RISC.

LEGILE APLICABILE AR PUTEA SA NU PERMITA TOATE LIMITARILE SPECIFICATE MAI SUS, ASA INCAT ACESTE LIMITARI SA NU POATA SA VA FIE APLICABILE. DACA ORICE PARTE A ACESTEI LIMITARI DE RESPONSABILITATE ESTE GASITA CA FIIND INVALIDA, PENTRU ORICE MOTIV, ATUNCI INTREAGA RASPUNDERE A GaleriArt WEB SRL IN CIRCUMSTANTE PENTRU RASPUNDERI CARE ALTFEL AR FI FOST LIMITATE, NU VA DEPASI O SUTA DE DOLARI U.S. ($100) .

ACCESAREA SI FOLOSIREA WEB SITE-ULUI WWW.GALERIART.RO CONSTITUIE ACCEPTUL DVS. IMPLICIT PENTRU SUPUNEREA SUB INCIDENTA TERMENILOR SI CONDITIILOR SPECIFICATI IN ACEST DOCUMENT, A CONDITIILOR DE CONFIDENTIALITATE A INFORMATIILOR, A REGULAMENTELOR DE FUNCTIONARE SPECIFICATE IN DOCUMENTELE DE REFERINTA SI A LEGILOR CE GUVERNEAZA STATUL ROMAN.

Ultima actualizare:    17 Octombrie 2011