ATENTIE! Incepand cu 15 Noiembrie 2013 magazinul nostru este inchis si nu poate prelua comenzi.
Va multumim pentru intelegere.

Metode de Plata

In acest moment exista doua metode de plata disponibile atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice:

 

Ordin Plata / Depunere Numerar in Contul GaleriArt

Plata se efectueaza in avans. Dupa verificarea si confirmarea platii (proces ce dureaza, de regula, aproximativ 3 zile), produsele vor fi livrate iar Starea Comenzii va fi actualizata.

Pentru informatii despre situatia comenzii, accesati Contul Personal. Daca alegeti aceasta metoda de plata, veti efectua plata catre GALERIART WEB SRL, toate detaliile de plata fiind furnizate la finalizarea comenzii.

La cerere, GALERIART WEB SRL poate trimite si o Factura Proforma prin fax sau e-mail, in baza careia se poate efectua plata.

De asemenea, se poate folosi ca document justificativ de plata si comanda printata din Contul Personal (aceasta contine toate detaliile de plata).

 

Ramburs - Plata la Livrare

Aceasta metoda de plata presupune colectarea banilor printr-un intermediar. Plata se efectueaza catre transportator, la primirea coletului. Acest serviciu de colectare a banilor este diferit de serviciul de transport si se plateste separat. Aceasta metoda de plata poate fi folosita cu urmatoarele conditii:

  • Platile prin ramburs se pot efectua numai pentru comenzi de pana la 300 RON fara TVA.
     
  • Pentru plata prin ramburs se percepe o taxa de procesare, specificata in procesul de finalizare a comenzii, atunci cand alegeti metoda de plata. Aceasta taxa revine transportatorului, care colecteaza banii de la client in numele nostru.
     
  • Refuzul de a plati contravaloarea comenzii la ridicarea coletului de la transportator fara a putea invoca un motiv acceptabil va avea ca rezultat suspendarea contului personal si imposibilitatea ca persoana care a refuzat plata sa mai poata cumpara de la noi.
     
  • Aceasta metoda de plata poate fi folosita doar la livrarea pe teritoriul Romaniei.

SUS