ATENTIE! Incepand cu 15 Noiembrie 2013 magazinul nostru este inchis si nu poate prelua comenzi.
Va multumim pentru intelegere.

Politica de Returnare a Produselor

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii produselor de catre cumparator.

Produsele pot fi returnate in urmatoarele conditii:

  • In ambalajul original, daca acesta a existat.
  • In ambalajul de protectie pe durata transportului (acelasi sau asemanator cu cel in care a fost expediat catre cumparator).
  • Daca produsele nu sunt folosite si/sau deteriorate (zgariate, rupte, patate, sparte, etc.). Folosirea produselor face ca returnarea sa nu mai poata fi acceptata.
  • Cu prezentarea documentelor de cumparare (factura, certificat de garantie) si a manualelor si accesoriilor care au insotit produsul.
  • Cu suportarea costurilor de transport si asigurare pe timpul transportului de catre consumator.
  • Dupa completarea Formularului de Returnare Produse.

Dupa primirea produselor returnate, daca toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, GaleriArt.ro va returna cumparatorului contravaloarea produselor - minus comisioanele de transfer bancar - in termen de 30 zile.

 

Formular Returnare Produse

Daca nu sunteti multumit de produsele cumparate de la GaleriArt.ro va rugam ca in termen de 10 zile lucratoare de la primirea coletului completati formularul de mai jos si sa ne contactati pentru a stabili detaliile de returnare.

Formularul de Returnare Produse