ATENTIE! Incepand cu 15 Noiembrie 2013 magazinul nostru este inchis si nu poate prelua comenzi.
Va multumim pentru intelegere.

Garantia Produselor

Toate produsele vandute de GaleriArt.ro poarta garantia explicita oferita de producatorul acestora.

Garantia produselor se refera la defectele ascunse ale produselor sau la defectiunile aparute in functionarea sau exploatarea in limite normale a produselor.

Garantia produselor acopera reparatia defectiunilor sau, daca este cazul, inlocuirea acestora.

Garantia nu acopera defectele aparute ca urmare a transportului catre destinatar. Pentru plangeri referitoare la deteriorari ale coletului sau ambalajului in care au fost transportate produsele, va rugam sa completati o reclamatie formala pe care sa o inregistrati la oficiul postal sau la transportatorii care au facut livrarea.

Mai multe informatii: Transport si Livrare

 

Limitari

Pentru lucrarile de arta nu se acorda garantie. Acestea sunt vandute " asa cum sunt" . Fotografiile acestor produse descriu in detaliu opera, astfel incat aceasta sa poata fi analizata corespunzator inainte de a se lua decizia de cumparare.

Pentru a beneficia de garantie, este necesar ca produsele sa fie expediate catre GaleriArt.ro in ambalajul original al producatorului (acolo unde este cazul). Pentru lucrarile de arta, este bine ca acestea sa fie returnate in ambalajul in care au fost trimise sau intr-unul asemanator, pentru ca transportul sa nu deterioreze produsul.

Documente ce trebuie sa insoteasca produsul defect:

  1. Copia dupa factura de cumparare,
  2. Certificatul de garantie in original,
  3. Fisa de Trimitere Produs in Garantie.

Nota! Fara aceste documente, produsul nu poate fi identificat si nu poate fi acceptat la garantie. Costurile expedierii produsului catre GaleriArt.ro si asigurarea de transport sunt suportate de catre cumparator. De asemenea, costurile expedierii inapoi catre cumparator a produsului reparat/inlocuit sunt suportate de cumparator si vor fi incasate la livrare (ramburs).

 

Formularul de Garantie

Inainte de a trimite un produs la garantie, va rugam sa ne contactati, sa completati formularul de mai jos si, daca este cazul, sa asteptati instructiunile noastre.

Formular de Trimitere Produse in Garantie