ATENTIE! Incepand cu 15 Noiembrie 2013 magazinul nostru este inchis si nu poate prelua comenzi.
Va multumim pentru intelegere.

Cumpara cu incredere!

Daca veti gasi un pret afisat mai mic pentru produsele originale pe care le comercializam, la orice dealer autorizat de pe teritoriul Romaniei, va rugam sa ne sunati sau sa ne trimiteti un e-mail. Ne angajam sa reducem pretul pentru orice produs afisat ce poate fi verificat in mod onest, astfel incat sa fiti sigur ca GaleriArt.ro v-a oferit cel mai bun pret posibil.

Pentru cererile ce fac referire la preturi afisate pe pagini de web. va rugam sa includeti adresa URL a paginii produsului. Vom verifica pretul afisat online, descrierea produsului, specificatiile produsului, numele de brand, fabricantul si disponibilitatea acestuia.

Datorita restrictiilor fabricantului, anumite produse ar putea fi excluse de la aceasta politica. Produsele afisate trebuie sa fie noi si sigilate de fabricant. Modelele demonstrative, produsele reconditionate de fabricant, produsele aflate in oferte speciale, produsele a caror fabricatie a incetat si modelele expuse in vitrine nu fac obiectul acestei politici. Produsele trebuie sa fie afisate si verificabile prin Internet, in ziare locale sau nationale, reviste ori cataloage de magazin.

Este posibil sa solicitam sa ne trimiteti prin e-mail, posta sau prin fax oferta competitorului nostru, pentru confruntare.