ATENTIE! Incepand cu 15 Noiembrie 2013 magazinul nostru este inchis si nu poate prelua comenzi.
Va multumim pentru intelegere.

Discounturi si Promotii

Deseori, magazinul ruleaza campanii promotionale in timpul carora toate produsele sau doar anumite categorii de produse pot avea reduceri de pret.

 

Campanii Promotionale

In campaniile promotionale se aplica un Discount General (StoreWide), care este deductibil din valoarea totala a produselor. In timpul campaniilor promotionale Codurile Personale de Discount, nu vor mai fi active, insa vor redeveni active la incetarea campaniilor.

 

Discount per Volum Produs

Unele produse ar putea contine discounturi care se aplica fie in suma fixa fie procentual pentru fiecare produs in parte, in functie de numarul de produse cumparate. Informatiile despre discount-ul pe produs, acolo unde este aplicabil, apar in pagina de detalii a produsului respectiv. Discount-ul va fi reliefat in Cosul de Cumparaturi si in Sumarul Facturii.

Acest tip de discount se aplica numai pentru numarul specificat de produse de acelasi fel si se calculeaza automat, la adaugarea numarului respectiv de produse in cos. Spre exemplu, in cazul culorilor, discount-ul se acorda pentru cumpararea unui numar x de tuburi din aceeasi culoare, dar nu se acorda daca sunt cumparate x tuburi de culori diferite (unde x este numarul de produse listat in pagina produsului, pentru care se aplica discount-ul).

 

Discount Client

Este aplicabil doar sub forma de Coduri de Discount Personale. Acestea sunt coduri alfa-numerice primite de clienti selectati. Daca ati primit un Cod de Discount Personal, va rugam sa-l introduceti in campul  Cod Discount din Shopping Cart si sa apasati butonul Discount. Reducerea va fi  facuta procentual sau in suma fixa din Totalul Comenzii, in functie de fiecare cod in parte.

Anumite coduri pot fi valabile o perioada de timp limitata sau pot fi folosite o singura data. In perioadele in care se desfasoara campanii promotionale la nivelul magazinului sau a unor grupe de produse, Codurile de Discount Personale nu sunt functionale.