ATENTIE! Incepand cu 15 Noiembrie 2013 magazinul nostru este inchis si nu poate prelua comenzi.
Va multumim pentru intelegere.

Taxe Legale / Alte Costuri

Taxele se refera la taxele legale aplicate pe teritoriul Romaniei. In functie de tipul produsului, dimensiunea ori gradul de fragilitate al coletului, mai pot aparea costuri legate de manipulare.

In prezent, in Romania, Taxa pe Valoarea Adaugata este in cuantum de 24%.

Majoritatea produselor vandute de noi sunt supuse Taxei pe Valoarea Adaugata (TVA). La livrarea in afara Romaniei, in alte state decat statele Comunitatii Europene, produsele sunt fara TVA, dar transportul sau alte costuri aditionale (comisioane bancare, taxe de manipulare, etc.) sunt cu TVA. Pentru livrarea in statele Comunitatii Europene, se percepe TVA in cuantumul legal, ca si pentru orice alta activitate economica ce isi are sediul in Romania.

Toate taxele si costurile aferente expedierii coletelor sunt afisate explicit la finalul comenzii, inainta de lansara acesteia.

 

Taxe de manipulare

Anumite produse, cum sunt cele de dimensiuni mari sau cu greutate foarte mare sau care pot fi considerate ca fiind fragile, ar putea fi livrate percepandu-se o Taxa de Manipulare, care este specifica fiecarui produs in parte. In mod normal, foarte putine produse din magazinul nostru vor purta o astfelde taxa. Oricum, aceasta taxa este explicitata in clar pentru produsele care o necesita.

 

Costuri de transport

Transportul produselor catre destinatar se face de catre transportatorii parteneri. In timpul procesului de checkout, cumparatorii pot selecta transportatorul preferat. Costurile de transport se calculeaza in functie de greutatea, valoare si destinatia produsului. Costurile de transport pot fi estimate in cursul procesului de checkout. Este posibil ca in functie de destinatia aleasa, sa existe un numar limitat de transportatori astfel incat un anumit transportator sa nu poata fi disponibil pentru orice destinatie. Costurile de transport si termenul de livrare specific fiecarui transportator, sunt explicitate in clar la finalizarea comenzii.

Pentru mai multe informatii despre transport si livrare, click aici.