ATENTIE! Incepand cu 15 Noiembrie 2013 magazinul nostru este inchis si nu poate prelua comenzi.
Va multumim pentru intelegere.

Expune la GaleriArt!

Daca doriti sa expuneti/vindeti lucrarile dvs. la GaleriArt.ro tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti informatii despre lucrarile dvs. Pregatiti un fisier excel cu structura de mai jos, pe coloane si randuri unice:

 • cod lucrare*
 • nume lucrare
 • nume autor
 • descriere lucrare pe scurt (1-2 paragrafe in care descrieti tema, si tehnica de lucru aceste informatii ajuta la indexarea corecta in motoarele de cautare)
 • genul lucrarii (ex. " Decorativ" sau " Peisaj" )
 • tehnica de executie (ex. " Acrilic pe carton" )
 • pretul de vanzare**
 • greutate aprox. (poate unele lucrari le aveti inramate va trebui sa specificati tipul ramei sau daca contine geam de sticla)

* Fotografiile le veti trimite prin mail in format jpg la o rezolutie de 800x600px numele fisierului jpg corespunzator unei lucrari trebuie sa fie chiar codul acelei lucrari (ex. DB0001.jpg)

** Specificati daca preturile solicitate de dvs. sunt cu TVA sau fara. Daca lucrati cu factura, pretul dvs. poate fi chiar cel de vanzare din care veti scadea un discount pentru galerie (minimum 30%). Daca doriti sa primiti suma fixa pe care o hotarati dvs. pentru lucrare, atunci vom adauga peste acea suma cei 30%. Daca insa doriti sa lucrati " la negru" , la pretul specificat de dvs. vom adauga toate taxele si impozitele legale, inclusiv comisionul de 30%.

Pentru a trimite fisierul excel va rugam sa ne contactati inainte pentru verificarea acestuia. In cazul vanzarii, produsele trebuie sa ajunga la noi in maximum 24 ore de la solicitare, pe cheltuiala dvs., ambalate corect pentru ca lucrarile sa nu fie degradate in timpul transportului. Noi ne vom ocupa mai departe de expedierea catre client a lucrarii. Inainte de a trimite lucrarea, veti primi un contract de la noi, care ne angajeaza la plata imediata a sumei pe care o preluam de la client. Sau, putem face plata lunar pentru lucrarile vandute in acea luna. Alte conditii ce trebuiesc indeplinite:

 1. Daca lucrarile nu mai sunt pe stoc, trebuie sa ne anuntati prin email sau telefonic imediat, pentru a opri lucrarea de la vanzare. Expunerea ramane valabila in continuare.
 2. Daca hotarati sa publicati lucrarile si pe alte site-uri, spre vanzare ori cu afisare de preturi, pretul afisat acolo nu trebuie sa fie mai mic decat cel afisat la GaleriArt.ro (cel legal, cu toate taxele incluse).
 3. Daca aveti un website personal veti insera in el Logo-ul GaleriArt cu link catre categoria in care sunt listate lucrarile dvs.

Daca sunteti de acord cu aceste conditii,  completati formularul preliminar de mai jos.

 

Formular de Selectie Lucrari